Aantal personen: 4
20 minuten
2 eetl. olie
1 ui
1 teen knoflook uitgeperst
100 gr (pot) zoetzuurpaprika
3 schijven ananas
100 gr. wortelen (pot)
2½ dl bouillon
1 eetl. soja saus
2 eetl. tomatenketchup
1 eetl. azijn
2 eetl. bruine suiker
1 theel. gember poeder
1 theel. aardappelzetmeel
zout & peper
4 kipfilets
Verhit de olie en fruit hierin de ui en de knoflook 3 minuten.
Voeg de paprika, de wortelen, de ananas in stukjes,de bouillon, de bruine suiker en de gemberpoeder toe.
Breng het geheel aan de kook.
Roer van het aardappelmeel met wat water een papje en bind hiermee de saus.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Bak de kipfilet gaar.
Snij de kipfilet in plakjes en schep er de saus over.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |